Posted in Android

Enaak Banget Sharing File Android Pake Samba Filesharing

Dari kemaren gimana cara yang paling mudah dan cepat yah untuk ngopy aplikasi-aplikasi android dari PC ke hape via WIFI. Ternyata ini solusinya.

image

cari aja di market, trus masukin username dan password yang kamu inginin lewat menu. Abis itu ketik di address bar “\\android” tanpa kutip, naaah mulailah mengcopy..hehehe..

jangan lupa untuk men-disablenya untuk menghemat baterai..

enjoy..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s